Hogyan lehet láthatóbb a kisvállalkozásod a Google Cégem segítségével?

Hogyan lehet láthatóbb a kisvállalkozásod a Google Cégem segítségével?

Hogyan lehet láthatóbb a kisvállalkozásod a Google Cégem segítségével?

Szerző: |  | Dátum:

Kisvállalkozóként az a fő célod, hogy a potenciális ügyfelek megtalálják a vállalkozásodat. Ez sokszor gondot okoz a kisvállalkozásoknak. Egy weboldal keresőoptimalizálása egy hosszabb távú folyamat, ami elengedhetetlen, de van egy ingyenes online eszköz, a Google Cégem, amelynek segítségével gyorsabban megtalálhatnak téged a vásárlók, akár a Google Keresőt vagy a Google Térképet használják.

Amennyiben helyi kisvállalkozó vagy, az ingyenes Google Cégem profil létrehozásával sokkal egyszerűbben fogsz tudni ügyfelket találni. Google Cégem segítségével egy helyen tárolhatod és kezelheted a vállalkozásoddal kapcsolatos adatokat.weboldal-google-cegem-iranyitopult

• Add hozzá az összes adatodat: név, cím, elérhetőségek, weboldal, leírás és nyitvatartás

• Add hozzá a legjobb fotóidat.

• Figyelemmel kísérheted és válaszolhatsz az ügyfelek véleményére, amit a vállalkozásoddal kapcsolatban írnak.

• Bepillantást nyerhetsz és elemezheted a statisztikákat.

A Google Cégem használatával főleg azok a cégek profitálhatnak, akik valódi címmel , tehát üzlethelyiséggel rendelkeznek, például üzletek, éttermek, kozmetikusok, ügyvédek, könyvelők stb. A profilod a Google Keresőben és a Google Térképen is meg fog jelenni és a potenciális ügyfelek közvetlenül kapcsolatban léphetnek veled vagy megtekinthetik a weboldaladat.

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?